auto

Autostoelreparatie
De bekleding van uw autostoel kan gescheurd of kapot zijn of brandschade hebben. Ook kan de schuimvulling in uw autostoel verslijten en is daardoor het zitcomfort niet meer optimaal.
Wander Boer Coevorden (auto)interieurherstel kan dit voor u herstellen ongeacht of uw bekleding van textiel, leer of kunstleer is. Wij hebben meer dan 4500 verschillende autobekledingsstoffen beschikbaar waarvan velen uit voorraad leverbaar zijn. Ook is dagservice mogelijk zodat u uw auto niet langer hoeft te missen dan noodzakelijk

Stuurwiel
Het (kunst)leer van stuurwielen wordt extreem belast, het wordt continue vastgepakt en doordrongen van agressief handvet en -zweet. Wander Boer Coevorden (auto)interieurherstel reinigt en ontvet uw stuurwiel en spuit deze in elke gewenste kleur.

Dashboard
Het dashboard is een van de meest in het oog springende onderdelen van uw auto. Schade aan uw dashboard is dan ook heel vervelend en storend.
Sommige dashboardreparaties kunnen direct worden uitgevoerd, zodat u de auto snel weer kunt meenemen. Voor andere reparaties aan uw dashboard is meer tijd nodig.
Daarom kijken we graag naar de schade aan uw dashboard, zodat we u een goede prijsopgaaf en inschatting van reparatietijd kunnen geven.

Naden autostoel
Een autostoel met een losse stiknaad kan het aanzicht van uw auto flink verminderen. Uw auto ziet er daardoor snel oud en versleten uit. Een losse stiknaad in textiel en (kunst)leer kan door Wander Boer Coevorden (auto)interieurherstel gemaakt worden, hierdoor ziet uw auto er direct weer een stuk beter uit.